Blom geeft al bijna twintig jaar les. Dat heeft ze inmiddels wel onder de knie dus. Nadat ze de lerarenopleiding Tekenen op de NHL afrondde is ze op Schiermonnikoog op het voortgezet onderwijs begonnen met lesgeven. Een jaar later kwamen daar cursussen bij It Frysk Skildershûs en it Koartling in Buitenpost bij. 
It Frysk Skildershûs is inmiddels Kunstacademie Friesland. Corina Blom geeft daar met plezier les;  tekenen en schilderen in verschillende cursussen en  workshops, maar ook in de vakopleiding waar ze onder andere Procesmatig werken, Autobiografisch werken, begeleiding van afstudeerders en coaching doet.
In de lessen van Corina kun je leren schilderen en tekenen. Stap voor stap leert ze je hoe je de dingen aan kunt pakken zodat je als beginner niet in het duister hoeft te tasten. Landschap, stilleven, portret, dieren, interieurs, abstract, alles komt wel eens langs. Ook voor gevorderden is er altijd genoeg te beleven, bijvoorbeeld door verschillende manieren om een schilderij op te zetten of misschien werken naar aanleiding van een thema. Het programma word gemaakt naar aanleiding van de wensen van cursisten.
Kosten: 10 lessen van twee en een half uur: € 150,00 (incl koffie en thee)
Lestijden:
donderdagochtend 9:30 tot 12:00, start september, nog 1 plaats beschikbaar.
vrijdagochtend 9:30 tot 12:00, start september, nog 1 plaats beschikbaar.
Belangstelling? Mail naar Corina Blom.
Materiaal moet je zelf aanschaffen en meenemen. Er zijn kunstenaarsmaterialen te koop.

Wil je eerst wat meer informatie stuur dan een mailtje naar Corina: corinablom1@gmail.com

Back to Top