Leer video's monteren in deze cursus van Nynke Venema bestaande uit 6 lessen met het programma Adobe Première Elements.
Voor wie?
De cursus is voor iedereen die niet of nauwelijks bekend is met videomontage en graag wil leren werken met een videobewerking programma. Enige computerkennis is vereist.
Wanneer en kosten
6 lessen van 2 uur. Dagdeel en startdatum in overleg. Bij twee deelnemers kan de cursus starten. Maximale aantal deelnemers is vier.
Kosten: € 145,-
Inhoud
Tijdens de cursus wordt het complete programma stap voor stap uitgelegd en laat ik zien hoe je van je ruwe opname materiaal heel makkelijk een lekker lopende korte film maakt.
- waarom video bewerken/ monteren?
- verschillende soorten videoformaten, bestandstypen
- interface van het programma. Wat is wat?
- nieuw project aanmaken
- opnames inladen vanaf verschillende bronnen
- opnames op tijdlijn plaatsen
- opnames inkorten
- overgang tussen opnames
- geluid toevoegen
- infaden/ uitfaden
- titels toevoegen
- exporteren
- branden op dvd
- online zetten op youtube/ facebook etc.
Je leert door te oefenen dus is er tijdens de les direct tijd om het geleerde zelf uit te proberen. Voor iedere cursist is er een laptop aanwezig met oefenmateriaal. Ook is het mogelijk om met je eigen laptop en/of je eigen video-opnames te oefenen. Wel zo leuk! Het maximale aantal deelnemers is vier personen zodat er genoeg ruimte is en tijd om ieders vragen te beantwoorden.
Adobe Premiere Elements
Dit programma is er voor zowel Windows als Mac computers en heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je na de cursus toch liever met een ander programma werken dan kun je met de opgedane kennis vrij makkelijk leren werken met een ander programma.
Heb je een vraag of wil je je aanmelden?
Back to Top